A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663902.7532.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ninsoare si polei. Stratul de zapada va fi de 10 centimetri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2014, ora 19:54

Ninsoare si polei. Stratul de zapada va fi de 10 centimetri

Articol de Madalina Irimia

Meteorologii au emis o INFORMARE METEO, valabila in intervalul 21 ianuarie, ora 15 - 22 ianuarie, ora 10, valabila in toata regiunea Moldovei.

In intervalul mentionat in cea mai mare parte a Moldovei va ninge, iar vantul va sufla in general moderat, trecator rafalele putand atinge 40...45 km/h.

In jumatatea sudica a regiunii vor fi si precipitatii mixte cu depunere de polei.

Ninsori locale vor fi si in zona montana inalta, unde vantul va avea intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi 70 km/h, viscolind sau spulberand zapada.

Stratul de zapada nou depus va fi in general sub 10 cm.

Miercuri, vremea este tot mai rece in Moldova, unde la amiaza vor fi numai minus 4 grade - la Suceava, de exemplu. In schimb in restul tarii, chiar daca se mai raceste usor, tot cald pentru aceasta data va fi, cu maxime de 10...12 grade in localitatile din Oltenia si vestul Munteniei. Soarele este in continuare scump la vedere si vor mai fi precipitatii slabe, in general ninsori la munte si in Moldova, lapovita in Maramures si Transilvania, iar restul regiunilor - mai ales ploi. Izolat se va depune polei, iar vantul va fi mai sprinten prin partea sudica si de est a tarii.

Joi, vremea va continua sa se raceasca in special in estul si sud-estul tarii. Astfel, valorile maxime vor fi cuprinse intre minus 8 grade in nordul Moldovei - deci foarte rece chiar si pentru aceasta perioada - si plus 10-11 grade in sud-vestul tarii, la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi temporar noros si local vor cadea precipitatii, ninsori in Moldova si mixte in restul regiunilor. Vor fi si conditii de polei, din nou. Vantul va sufla moderat in sud, in est si la munte si in general slab in rest.

Sursa: realitatea.net

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: ninsoare, polei, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii