A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661766.9581.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nimeni nu mai stia nimic de ea. Cum arata acum si ce s-a intamplat cu nonconformista Gianina Corondan
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
01-12-2013, ora 15:09

Nimeni nu mai stia nimic de ea. Cum arata acum si ce s-a intamplat cu nonconformista Gianina Corondan

Articol de Madalina Irimia

In urma cu numai cativa ani, Gianina Corondan era considerata cea mai excentrica prezenta de pe micile ecrane: mereu cu zambetul pe buze, cu replicile la ea si imbracata in tinute nonconformiste, Gianina spargea tiparele rspectate de alte prezentatoare, scrie perfecte.ro.

Candva o alegere sigura pentru emisiunile televiziunii nationale, Gianina a picat intr-un con de umbra odata cu disponibilizarile organizate acolo, publicul nestiind ce s-a intamplat si de ce simpatica vedeta nu mai apare pe micile ecrane.

Ei bine, chiar daca nu mai este atat de mediatizata, Gianina isi continua una dintre marile pasiuni si a lansat in urma cu o seara cel mai recent single, Nani, in colaborare cu Mr. G.

La fel de exuberanta ca intotdeauna, Corondan a impus un dress code inedit pentru lansarea din club si le-a cerut invitatilor sa vina imbracati in pijamale, ceea ce multi au si facut. Printre oaspetii de seama ai artsitei s-a numarat chiar si Andreea Esca, fosta sa colega de liceu si de trust, care a respectat intocmai doleantele Gianinei si a postat chiar o pzoa de la eveniment pe contul ei oficial de Facebook.

Foto: paginademedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii