A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661700.9608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Nimeni nu a crezut ca vom ajunge aici”. Cum au fost pozati acesti copii 10 ani mai tarziu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2013, ora 14:18

“Nimeni nu a crezut ca vom ajunge aici”. Cum au fost pozati acesti copii 10 ani mai tarziu

Articol de Madalina Irimia

Erau in clasa a VI-a cand au facut aceasta fotografie, in timpul unei serbari de la scoala. Dupa expresia chipurilor, e lesne de inteles ca nu se simteau in largul lor dansand impreuna.

Jeffrey si Alexa aveau atunci 13 ani si au iesit in ringul de dans numai pentru ca profesorii au insistat sa o faca. “Nu stiu daca am schimbat doua vorbe in timpul dansului, nici nu stiam cum il cheama si in zilele urmatoare ne evitam privirile cand ne intalneam pe holurile scolii”, a declarat pentru The Huffington Post Alexa Schultz.

Pe vremea aceea nici nu banuia ce surpriza ii rezerva viitorul. Cei doi au fost colegi si in liceu si chiar din primul an s-a creat o legatura speciala intre ei.

Dupa putin timp mi-am dat seama ca eram indragostit, dar nu credeam ca o sa dureze. Alti colegi se indragosteau o data pe saptamana”, a spus Jeffrey.

Dar relatia lor a rezistat pe toata perioada liceului, chiar si dupa absolvire, si exact la 10 ani dupa ce au facut prima lor fotografie cei doi s-au casatorit. “Nimeni nu a crezut ca vom ajunge aici, nimic macar noi”, au spus cei doi tineri.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: huffingtonpost.com

     
Tag-uri: cuplu, dans, nunta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii