A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830409.8088.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nike a suspendat contractul cu Pistorius
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2013, ora 16:57

Nike a suspendat contractul cu Pistorius

Articol de Cristian Amariei

Producatorul de echipament sportiv Nike a anuntat, joi, intr-un comunicat, ca a suspendat contractul cu atletul Oscar Pistorius, precum si platile catre acesta, dupa ce sportivul a fost acuzat ca si-a ucis prietena.

Joia trecuta, zi in care a fost arestat Pistorius, o imagine publicitara avandu-l ca protagonist pe campionul paralimpic a fost scoasa de pe site-ul sportivului. Mesajul care insotea posterul era "I am the bullet in the chamber" (sunt glontul de pe teava), informeaza L'Equipe.

Oscar Pistorius este audiat, joi, pentru a treia zi la rand, de un tribunal din Pretoria, care trebuie sa stabileasca daca atletul va fi eliberat sau nu pe cautiune.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, dupa ce a impuscat-o mortal pe aceasta, in 14 februarie. Reeva Steenkamp, in varsta de 30 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud.

Sursa: mediafax.ro

Foto: sports.nationalpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii