A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755344.1201.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicolaescu: Pachetul de baza pentru neasigurati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-10-2013, ora 15:14

Nicolaescu: Pachetul de baza pentru neasigurati

Articol de Madalina Irimia

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat, miercuri, ca pachetul de baza de care vor beneficia si cetatenii neasigurati include doar preventia, serviciile aferente programelor nationale si cele de urgenta, asiguratii beneficiind de servicii suplimentare.

"Pachetul de baza se va asigura pentru toate categoriile de cetateni, si asigurati, si neasigurati, doar pe cateva elemente: pe preventie, pe programe nationale si pentru urgenta", a declarat Nicolaescu la TVR1, explicand ca aceste prevederi sunt incluse in programul de guvernare.

Cetatenii asigurati vor beneficia si de alte servicii, "pentru ca ei sunt platitorii de asigurari de sanatate", a adaugat Nicolaescu. Pachetul de servicii medicale de baza este structurat pe mai multe capitole si vizeaza medicina primara, de ambulatoriu si de spital, dar si asistenta comunitara si medicina dentara, stabilind serviciile de care beneficiaza toti cetatenii, indiferent daca sunt asigurati sau nu.

Integral pe realitatea.net

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: pachet, baza, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii