A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833284.7173.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicolaescu: Medicamentele, distribuite cu prioritate catre unitatile din zonele afectate de viscol
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-01-2014, ora 17:47

Nicolaescu: Medicamentele, distribuite cu prioritate catre unitatile din zonele afectate de viscol

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a solicitat directorului Agentiei Nationale a Medicamentului, Marius Savu, sa ii atentioneze pe distribuitori sa livreze medicamente cu prioritate catre unitatile sanitare din localitatile afectate de viscol.

"Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile si numarul mare de solicitari din aceasta perioada cu care se confrunta unele spitale, Ministerul Sanatatii a transmis, marti, o dispozitie catre toate directiile judetene de sanatate publica pentru a depune toate eforturile necesare pentru a veni in sprijinul unitatilor sanitare de pe teritoriul de care raspund pentru aprovizionarea continua cu medicamente si materiale sanitare in vederea acordarii tratamentului adecvat pacientilor", informeaza Ministerul Sanatatii.

Totodata, Eugen Nicolaescu a solicitat directorului Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) sa atentioneze toti distribuitorii de medicamente pentru a-si onora comenzile cu prioritate catre unitatile sanitare din localitatile afectate de viscol.

"Am recomandat directorului ANM sa faca apel catre distribuitori sa livreze medicamentele cu prioritate in zonele aflate sub cod portocaliu. Este de datoria noastra, ca autoritati, sa luam toate masurile pentru asigurarea celor mai bune conditii de organizare si desfasurare a activitatii medicale in toate unitatile sanitare, indiferent de modul de subordonare a acestora", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Sanatatii.

Bucurestiul si 14 judete din sudul si estul tarii vor fi miercuri, intre orele 6.00 si 23.00, sub cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judete a fost emisa o atentionare cod galben.

Avertizarea cod portocaliu a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati si jumatatea de sud a judetelor Arges si Dambovita.

Sursa: mediafax.ro

Foto: sursazilei.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii