A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662108.257.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicolaescu: Managerii spitalelor care vor acumula datorii timp de 3 luni, concediati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2013, ora 13:48

Nicolaescu: Managerii spitalelor care vor acumula datorii timp de 3 luni, concediati

Articol de Madalina Irimia

Managerii care vor acumula datorii timp de trei luni consecutiv vor fi schimbati "automat" din functie, "drept pentru care pregatim un act normativ in acest sens", a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

"Este cunoscut ca sistemul sanitar romanesc a acumulat datorii multe, in ultimii mai ales doi, trei ani. Aproximativ 4,5 miliarde de lei sunt datoriile acumulate si ne propunem sa le platim.

O parte importanta, de 3,7 miliarde, este deja cuprinsa in bugetul acestui an. Cu alte cuvinte, ne mai raman cateva sute de milioane si pentru anul urmator.

Daca vrem sa avem un sistem sanitar care se reaseaza, daca vrem sa avem un sistem sanitar care raspunde asteptarilor cetatenilor, atunci trebuie ca in acest an sa nu se mai faca datorii", a mai spus Nicolaescu.

Ministrul Sanatatii a precizat ca nu il intereseaza "culoarea politica" a niciunui manager.

"Ma intereseaza profesionalismul fiecarui manager in parte. Profesionalismul se dovedeste prin cateva lucruri: sa fie ordine, sa fie disciplina, sa se respecte legea, sa se repespecte pacientul, sa i se asigure pacientului ceea ce este necesar, sa se faca contracte legale, sa nu se fure si sa se plateasca la timp", a explicat ministrul.

Conform acestuia, nu se mai poate tolera "indifernta si, mai ales, modul superficial in care se conduc multe spitale din Romania, indiferent ca sunt in subordinea ministerului sau in subordinea diverselor autoritati locale".

Sursa: newsin.ro

Foto: capital.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii