A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832204.5584.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nici macar Stephen Hawking nu-si poate explica succesul lui Donald Trump
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-06-2016, ora 10:10

Nici macar Stephen Hawking nu-si poate explica succesul lui Donald Trump

Articol de Cristian Amariei
Ca unul dintre cei mai renumiti oameni de stiinta ai lumii, Stephen Hawking a fost chemat de multe ori pentru a explica unele dintre cele mai mari mistere ale lumii.

Rugat insa sa explice secretul din spatele succesului lui Donald Trump, Hawking a raspuns simplu: "Nu pot. Este un demagog care pare sa placa tot mai multor oameni."

Stephen Hawking nu este prima personalitate britanica ce il critica pe viitorul candidat republican la presedintia Statelor Unite. Premierul David Cameron si primarul Londrei, Sadiq Khan, au avut reactii extrem de negative la adresa mogulului imobiliar, mai ales dupa declaratiile acestuia cu privire la musulmani.

Donald Trump, candidatul republican care se afla cel mai aproape de nominalizarea pentru candidatura la presedintia Statelor Unite, a declarat, in urma criticilor venite din partea unor importanti lideri ai propriului partid, ca nu este obligat sa uneasca formatiunea in jurul sau si ca, de fapt, nici nu-si doreste acest lucru. Si asta pentru ca e convins ca va obtine „milioane de voturi din partea unor persoane venite din tabara democrata”, pentru ca acestia apreciaza modul lui de a face comert, a spus Trump.

„Trebuie, intr-adevar, unit?", s-a intrebat retoric candidatul republican aflat in linie dreapta in cursa pentru Casa Alba, intr-un interviu acordat postului de televiziune american ABC, noteaza Gandul.

Tot Trump a si raspuns intrebarii, recunoscand ca e de parere ca nu e neaparat nevoie ca partidul sa se coaguleze in jurul sau si ca nu toti pot sa-l accepte asa cum este, pentru ca e foarte diferit de toti politicienii republicani de pana acum. „De fapt, nu cred. Fara indoiala, sunt foarte diferit de toti cei care au fost candidati", a spus Trump.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii