ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2016, ora 12:02

Netflix e oficial in Romania, dar fara subtitrari. Lista de preturi

Articol de Cristian Amariei
Netflix a ajuns oficial in Romania. Fara vreun anunt, cel mai mare serviciu de streaming online din lume este acum disponibil si romanilor.

Netflix in Romania vine cu trei planuri tarifare. Primul dintre ele, cel mai ieftin, costa 7,99 euro te lasa sa te uiti la filme si seriale pe un singur dispozitiv deodata, dar o poti face pe laptop, tableta sau telefon. De asemenea, nu exista restrictie privind numarul de filme si seriale care pot fi vazute. Din pacate, cel putin deocamdata, nu exista subtitrari in limba Romana.

Pentru numai 2 euro in plus, adica pentru 9,99 euro, vei putea urmari continut la calitate HD, pe doua ecrane simultan.

Al treilea tip de abonament, de 11,99 euro, adauga optiunea de continut Ultra HD, dar numai pentru anumite productii, si posibilitatea de a folosi contul simultan pe patru ecrane.

Printre seriale se numara titluri precum Narcos, Dexter, Breaking Bad sau Elementary si lista cu filme este populata si cu titluri vechi, cum ar fi The Godfather.

Romania nu este singura tara in care compania s-a extins incepand de miercuri seara. Netflix a ajuns in peste 130 de tari din intreaga lume. Pe lista celor care nu se pot bucura inca de filme si seriale de la Netflix se numara chinezii, nord-coreenii si sirienii.

Sursa: playtech.ro
     
Tag-uri: netflix, romania, preturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii