A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720343427.7759.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Neobisnuit! Vezi carei vedete de la Hollywood i-a fost MICSORAT bustul in Photoshop pentru un pictorial
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
11-04-2012, ora 08:20

Neobisnuit! Vezi carei vedete de la Hollywood i-a fost MICSORAT bustul in Photoshop pentru un pictorial

Articol de Madalina Irimia

Se pare ca formele binecunoscute ale frumoasei actrite s-au dovedit prea generoase pentru unii. Astfel, in reclamele pentru serial, aparute in “Entertainment Weekly”, sanii voluptosi ai lui Jennifer Love Hewitt au fost cu mult redusi, fata de imaginile originale.

Jennifer Love Hewitt (33 de ani) a spus ca a fost uimita sa descopere reclamele: “Cineva mi-a trimis o copie a fotografiei si ma gandeam “Um, ce s-a intamplat?”, a povestit ea intr-un matinal TV. “Nu prea stiu ce se intampla, dar se pare ca cineva vrea sa-mi fac o operatie de micsorare a sanilor.”

Actrita nu este foarte incantata de faptul ca editorii revistei au crezut ca sanii ei trebuie micsorati, dupa cum a declarat publicatiei “Maxim”: “Poate suna aiurea, dar mie imi plac sanii mei. Mi-au servit mereu cand am avut nevoie de ei. Sunt buni.”

Modificarea imaginilor vedetelor in Photoshop este deja un lucru obisnuit in media, dar de obicei actritelor li se mareste decolteul, nu li se micsoreaza. Suntem, asadar, la fel de intrigate ca si Jennifer de motivatia editorilor Entertainment Weekly.

Sursa: Perfecte.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii