A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672929.3253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nemtii lanseaza masina de 6.000 de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-02-2013, ora 06:01

Nemtii lanseaza masina de 6.000 de euro

Articol de Cristian Amariei

Masina pe care o pregatesc germanii va costa 7.000 euro, in varianta full-option.

Problemele pentru Dacia incep din 2015. China este prima piata pe care germanii o vizeaza pentru lansarea masinii low-cost, care va fi comercializata la pretul de 7.000 de euro, in varianta full-option.

Brandurile mari sunt fortate sa scoata masini ieftine. Este o realitate care le convine din punct de vedere financiar, dar si o necesitate pentru o piata cu tendinte low-cost. Primele semnale le-au dat marcile mari, care n-au coborat niciodata sub nivelul de cinci stele.

Fie ca au inclus in game modele nontraditionale, fie ca au oferit variante avantajoase ale unor modele consacrate, si-au calcat pe inima si au avut de castigat. Primul exemplu care-i vine in cap oricarui cunoscator de masini este Porsche, cu SUV-ul Cayenne, o masina care, dimensional vorbind, nu are nicio legatura cu istoria unui brand ultrasport. Tot Porsche a lansat Cayman, un derivat de 35.000 de euro al unei masini de peste 50.000 de euro.

Integral pe incont.ro

     
Tag-uri: masina, pret, Germania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii