A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661981.6746.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Negocierile dintre liderii Ucrainei, Rusiei, Frantei si Germaniei s-au incheiat dupa aproape 14 ore de discutii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2015, ora 10:14

Negocierile dintre liderii Ucrainei, Rusiei, Frantei si Germaniei s-au incheiat dupa aproape 14 ore de discutii

Articol de Madalina Irimia
Liderii Ucrainei, Petro Porosenko, Rusiei, Vladimir Putin, Frantei, Francois Hollande, si Germaniei, Angela Merkel, au incheiat negocierile de la Minsk pe tema conflictului ucrainean, informeaza joi RIA Novosti, citata de Reuters.

Dintre cei patru lideri, doar Putin a parasit sala negocierilor din Palatul Independentei din Minsk, unde au mai ramas Merkel si Hollande. Porosenko, care iesise din sala la putin timp dupa presedintele rus, a revenit in sala de convorbiri dupa ce a discutat pentru scurt timp la telefon.

Negocierile pentru gasirea unei solutii politice la conflictul din estul Ucrainei au durat aproape 14 ore.

Potrivit DPA, cei patru lideri au ajuns la un acord conform caruia, in urmatoarele 48 de ore, urmeaza sa intre in vigoare un armistitiu, adica in data de 14 februarie. Agentia germana de presa mentioneaza ca acordul nu a fost inca semnat de liderii separatisti.

O sursa diplomatica rusa a declarat pentru RIA Novosti ca, in cadrul convorbirilor, a fost realizat un progres 'urias'. Conform acesteia, proiectul documentului final a fost convenit de catre cei patru lideri in proportie de 80% si contine 10 puncte. Dupa semnarea acestuia de catre participantii la summitul 'ultimei sanse', asa cum a fost denumita de presa internationala reuniunea de la Minsk, documentul va fi trimis pentru a fi examinat si aprobat de catre Grupul de contact, format din reprezentanti ucraineni, rusi, ai liderilor separatisti si OSCE.

Pe langa armistitiu, documentul cu privire la Ucraina mai prevede retragerea armamentului greu si crearea unei zone de securitate.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: acord, minsk, rusia, ucraina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii