A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663874.9897.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ne putem ingrasa din cauza antibioticelor?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-03-2016, ora 10:25

Ne putem ingrasa din cauza antibioticelor?

Articol de Madalina Irimia
Recent, FDA a dat opublicitatii un raport sumbru: vanzarile de antibiotice ce se folosesc la animale (porci, pui, vaci si fructe de mare) au crescut cu 20% intre anii 2009 si 2013. Aproximativ 150 de mii de tone de antibiotice ajung la animalele pe care noi le consumam, iar majoritatea sunt administrate in doze mici pentru a promova cresterea rapida si pentru a preveni imbolnavirile.

FDA si-a manifestat ingrijorarea legata de antibioticele administrate animalele, afirmand acestea ajung in organismul uman prin intermediu carnii pe care o consumam si astfel, bacteriile vor deveni tot mai rezistente si ne va fi din ce in ce mai greu sa luptam impotriva lor.
Insa, asa cum antibioticele sunt administrate animalelor pentru a creste mai repede in greutate, este posibil sa aiba acelasi efect si la oamenii care consuma carnea acestora? Iata ce spun expertii.

Cum afecteaza antibioticele sfera microbiana a oamenilor?

Flora noastra microbiana este reprezentata de toate microorganismele ce se gasesc in intestin, organ la fel de important ca si inima sau plamanii pentru o functionare sanatoasa a organismului. In intestinul nostru se gasesc peste 100 de trilioane de celule bacteriene de diferite tipuri.

De obicei aceste specii se echilibreaza unele pe altele, ajuta organismul sa digere bine mancarea si sa functioneze corespunzator. Antibioticele schimba aceasta flora intestinala, omorand anumite bacterii si modificand echilibrul acestora din intestin.

Continuarea aici
     
Tag-uri: antibiotice, sanatate, fda
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii