A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664893.0104.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Naufragiu in Mediterana: ONU lanseaza un apel la impartirea sarcinilor in problema refugiatilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-04-2015, ora 08:44

Naufragiu in Mediterana: ONU lanseaza un apel la impartirea sarcinilor in problema refugiatilor

Articol de Madalina Irimia
Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a cerut comunitatii internationale sa imparta sarcinile in problema refugiatilor, dupa naufragierea in Marea Mediterana a unei ambarcatiuni ce ar fi avut la bord 700 de imigranti, relateaza AFP.

Ban Ki-moon, care s-a declarat 'socat si profund intristat' de producerea naufragiului, in noaptea de sambata spre duminica, in largul coastelor libiene, 'lanseaza comunitatii internationale un apel la solidaritate si la impartirea sarcinilor in fata acestei crize', potrivit unui comunicat publicat de purtatorul sau de cuvant.

Garzile de coasta italiene nu au confirmat cifra de 700 de victime, dar au precizat ca ambarcatiunea de 20 de metri lungime 'are capacitatea de a transporta sute de persoane'.

Uniunea Europeana (UE) a anuntat organizarea unei reuniuni a ministrilor afacerilor externe si de interne pentru a lua masuri ca urmare a acestei drame.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii