A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720268256.04.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nature: Ecaterina Andronescu a girat o lucrare plagiata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
08-11-2012, ora 13:34

Nature: Ecaterina Andronescu a girat o lucrare plagiata

Articol de Madalina Irimia

Revista Nature, publicatia care l-a acuzat pentru prima oara de plagiat pe premierul Victor Ponta, pentru ca si-ar fi copiat teza de doctorat, revine cu un nou articol referitor la plagiatul in lumea academica din Romania.

De aceasta data, Nature scrie ca plagiatul este prezent in proiectele romanesti prin care cercetatorii incerca sa obtina finantari pe bani publici, iar ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, este acuzat ca ar fi girat o lucrare copiata.

La inceputul articolului, Nature aminteste ca a prezentat mai multe scandaluri de plagiat ai caror protagonisti au fost un ministru al Educatiei (Ioan Mang - n. red.), mai multe cadre universitare, dar si premierul Victor Ponta.

Acum, jurnalistii publica dovezi de plagiat in cazul mai multor cereri de finantare publica pentru proiecte de cercetare.

Nicio lucrare asupra careia planeaza suspiciuni de plagiat nu a fost finantata, insa unii cercetatori romani se declarara ingrijorati ca "afacerea este musamalizata de ministrul Educatiei (Ecaterina Andronescu - n. red.), care nu a rezolvat ingrijorarile privind corectitudinea sistemului si in septembrie a propus noi reguli, care sunt menite sa reduca supravegherea deciziilor de acordare de granturi.

Integral pe ziare.com

Foto: ziaruloval.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii