A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661866.5824.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Narcisa Suciu a revenit in tara alaturi de fata ei, Daria. Uite cum arata!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
17-12-2013, ora 15:16

Narcisa Suciu a revenit in tara alaturi de fata ei, Daria. Uite cum arata!

Articol de Madalina Irimia

A plecat in Finlanda in urma cu patru ani, pentru a fi alaturi de barbatul visurilor ei. A renuntat la o cariera frumoasa in Romania si a ales sa fie doar sotie si mama Dariei, fiica ei. Narcisa Suciu revine in tara doar din cand in cand si spune ca atata timp exista o singura persoana care va dori sa o asculte cantand, ea va canta.

Venita de Sarbatori in Romania, Narcisa a fost invitata la emisiunea lui Teo. Acolo, artista a povestit despre viata ei in Finlanda si despre adaptarea in tara nordica, unde soarele sta pe cer aproape 24 de ore pe zi, Aurora Boreala este un spectacol de neratat, iar oamenii, nici daca vor, nu sunt saraci.

Despre desprinderea de Romania, Narcisa spuna ca nu i-a fost greu, iar adaptarea cu tara nordica a decurs firesc. Probleme mai are cu invatarea limbii, "care este foarte grea, nu are niciun carlig, nu poti sa o legi de ceva". De aceea, de patru ani incoace, cu pauze de cateva luni, Narcisa merge zilnic la scoala, unde invata limba finlandeza, alaturi de colegi de diferite nationalitati, scrie Libertatea.ro.

In Finlanda, Narcisa Suciu, care acum se numeste Narcia Miettinen, nu canta. "Nu cant. N-am incercat. Dariei i-a placut cand am ajuns acolo ca eram doar mama ei", mai povesteste artista.

Tot ea spune ca, in prezent, nu lucreaza, iar ca in Finlanda, "nici daca vrei sa fii sarac, nu te lasa statul".

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
IscPA,  26.08.2021 07:52

prednisone trazodone

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii