A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816525.4017.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NOUA LOVITURA pentru Pro TV: angajatii CONCEDIATI dau trustul in judecata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2014, ora 18:04

NOUA LOVITURA pentru Pro TV: angajatii CONCEDIATI dau trustul in judecata

Articol de Cristian Amariei

Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la inceputul lunii mai, au decis sa dea postul in judecata, dar si doua dintre firmele pe care ele au fost angajate.

Sunt noua persoane implicate in proces, toate foste angajate ale departamentului de PR: Camelia Cavadia, Alina Sin, Livia Constanta Martin, Nicoleta Alexa, Adela Marinescu, Ivona Nenu, Alina Nenu, Oana Mihalache si Maria Ruxandra Gheordunescu.

Dosarul a fost inscris la Tribunalul Bucuresti in data de 23 iunie, iar obiectul procesului este “contestatie decizie de concediere”.

Reamintim ca intregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, in urma cu aproape trei saptamani. Angajatii departamentului au fost anuntati ca trebuie sa paraseasca cladirea in 30 de minute, iar totul s-a intamplat in prezenta bodyguarzilor.

Pro TV se confrunta cum mai multe procese deschise de fosti angajati concediati.

Elena Petre, fost director executiv, se judeca pentru litigii de munca, iar George Negrila, fost cameraman si director de imagine, reclama in instanta concedierea lui si solicita despagubiri. El acuza una din companii de falsificare semnaturii.

Un alt process in derulare este cel prin care Doina Gradea (fost sef al Pro TV International si asistenta lui Adrian Sarbu in anii 90), contesta concedierea de la postul TV, scrie paginademedia.ro.

Foto: paginademedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii