A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672795.039.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NOI secretari de stat in Guvernul Ciolos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2016, ora 09:55

NOI secretari de stat in Guvernul Ciolos

Articol de Cristian Amariei
Anul 2016 aduce cinci nume noi in ministerele Cabinetului Dacian Ciolos. Printre acestea se numara managerul unei companii private, doi specialisti de la Bruxelles, dar si un fost secretar de stat din guvernarea USL.

Florin Motiu va fi numit in subordinea ministrului Justitiei Raluca Pruna, potrivit hotnews.ro. El a mai ocupat aceeasi functie si in timpul guvernarii USL. In 2013, a facut parte din Comisia Nationala pentru compensarea Imobilelor, functie care i-a atras si calitatea de parat intr-un dosar civil.

Un alt secretar de stat care ar urma sa fie numit la Ministerul Justitiei este Gabriela Scutea. Ea vine din postura de Inalt Reprezentant al Romaniei pentru relatia cu Comisia Europeana. incepand cu 2007, a detinut doua mandate succesive de adjunct al procurorului general Laura Codruta Kovesi.

Cei doi se alatura lui Adrian Baboi-Stroe, cel de-al treilea secretar de stat din minister care a fost pana de curand consultant independent in Parlamentul European. Anterior (2010 - 2011), el a fost asistent al europarlamentarului Monica Macovei.

De la inceputul anului a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei si Anca Magdalena Chiser. Ea a fost promovata din postul de consilier al fostului ministru. Anca Magdalena Chiser a mai lucrat la Parlament (2005 - 2014) si la Presedintia Romaniei (2000 - 2004).

Radu Horia Dorcioman a preluat functia secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor. Pentru acest post el a renuntat la functia de manager al OTP Consulting.

Acestia se alatura altor sase secretari de stat numiti in functii la sfarsitul lui 2015 la Cultura, Economie, Energie, Sanatate si Finante.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  11.01.2016 06:03

Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii