A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675566.5328.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NOI SCUMPIRI din 1 aprilie. Pentru ce vor scoate romanii mai multi bani din buzunar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
01-04-2013, ora 14:26

NOI SCUMPIRI din 1 aprilie. Pentru ce vor scoate romanii mai multi bani din buzunar

Articol de Cristian Amariei

Romanii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare incepand din 1 aprilie. Luni se scumpesc tigarile, ca urmare a devansarii cu trei luni a calendarului de majorare a accizelor pentru tigarete, pretul mediu al unui pachet urmand sa depaseasca 12 lei. Si berea va fi mai scumpa, pentru ca acciza la bere va creste cu 10%, conform unei modificari de la inceputul anului a Codului Fiscal .

Tot de la 1 aprilie, si romanii care solicita eliberarea a doua tipuri de pasapoarte - cel simplu temporar si pasaportul electronic simplu cu valabilitatea de cinci ani - vor achita sume mai mari de la aceeasi data.

Luni intra in vigoare si sistemul de coplata la externare, ceea ce inseamna ca pacientii vor plati, la iesirea din spital, indiferent de durata spitalizarii, o suma cuprinsa intre cinci si 10 lei.

In plus, de la 1 aprilie vor intra in vigoare si noile taxe la trecerea podurilor Giurgeni-Vadul Oii si Fetesti-Cernavoda.

Integral pe gandul.info

Foto: infoapahida.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii