A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664562.724.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NOI PERCHEZITII la firmele lui Adrian Sarbu. Descinderi la sediul MEDIAFAX
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-12-2014, ora 10:31

NOI PERCHEZITII la firmele lui Adrian Sarbu. Descinderi la sediul MEDIAFAX

Articol de Madalina Irimia
Noi perchezitii de amploare au loc in aceasta dimineata la firmele omului de afaceri Adrian Sirbu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Descinderile sunt conduse de Parcehtul General.

Noi perchezitii de amploare au loc in aceasta dimineata la firmele "mogulului" Adrian Sirbu. Este vorba de dosarul Mediafax, deschis pe numele lui Orlando Nicoara, cel care a condus operatiunile grupului pana acum cateva zile.

Acuzatiile din dosar sunt de evaziune fiscala si spalare de bani. Nu este exclus ca numele lui Adrian Sarbu sa fie legat de aceste perchezitii, spun sursele judiciare. Potrivit acestora, prejudiciul se ridica la cateva milioane de euro.

Peste 100 de politisti si procurorii au descins in aceasta dimineata la mai multe sedii ale firmelor din grupul Mediafax.

In total, sunt perchezitionate 14 adrese din Bucuresti si din Ilfov, intr-un nou dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, instrumentat de Parchetul General.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii