A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834864.8815.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NINSORI, VISCOL si FRIG in toata tara. ATENTIONAREA meteorologilor. Dragnea a cerut prefectilor sa fie pregatiti pentru ninsorile din zilele urmatoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2014, ora 16:11

NINSORI, VISCOL si FRIG in toata tara. ATENTIONAREA meteorologilor. Dragnea a cerut prefectilor sa fie pregatiti pentru ninsorile din zilele urmatoare

Articol de Cristian Amariei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ninsori viscolite si racire accentuata pentru intreaga tara, incepand de vineri de la ora 18.00 pana duminica la ora 12.00, scrie mediafax.ro.

In intervalul mentionat vremea se va inrautati si vor fi precipitatii in toata tara. Va ninge si se va depune strat consistent de zapada in Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, in sudul Moldovei, precum si in zona Muntilor Banatului, a Carpatilor Meridionali si de Curbura. Cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 20 l/mp in 24 de ore.

Vantul se va intensifica cu precadere in sudul si sud-estul tarii, unde va avea viteze de peste 60....70 km/h, viscolind ninsoarea.

Vor fi precipitatii mixte si se va depune polei in Banat, sudul Dobrogei, iar la inceputul intervalului si in sudul Olteniei.

Vremea se va raci, mai ales in estul si sud-estul tarii, unde va deveni geroasa in cursul noptilor si al diminetilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -13 grade in nordul Moldovei si 7...8 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -15 si 2 grade.

La Bucuresti, vremea va fi inchisa si se va raci. Temporar va ninge, mai consistent dupa-amiaza si noaptea, cand si vantul se va intensifica, viscolind zapada. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -3 grade, iar cea minima va fi de -8...-7 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros si, cu precadere in timpul noptii, va ninge pe arii relativ extinse, mai abundent in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. Vantul va avea intensificari, indeosebi pe creste, viscolind si spulberand zapada. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua anterioara.

foto: finantistii.ro

     
Tag-uri: ninsori, viscol, ANM
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii