A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664273.564.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NAZBATIA unui baietel de 4 ani pe care parintii nu o vor uita. Le-a descoperit REZERVA SECRETA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2014, ora 09:53

NAZBATIA unui baietel de 4 ani pe care parintii nu o vor uita. Le-a descoperit REZERVA SECRETA

Articol de Madalina Irimia

Un baietel din China, de 4 ani, le-a facut o surpriza enorma parintilor sai, una pe care nu o vor uita prea curand. Pentru ca avea voie sa rupa foile cartilor vechi, baietelul a descoperit rezerva secreta de bani a acestora si a procedat exact la fel ca si cu foile vechi: a rupt fiecare ban.

Baietelul ramasese singur in dormitorul parintilor sai, atunci cand a descoperit toate economiile familiei, banii fiind ascunsi intr-o cutie bagata sub pat. Curios, baietelul de 4 ani a desfacut cutia, a descoperit banii si si-a amintit ce are el voie sa faca cu foile cartilor, asa ca a rupt fiecare bancnota, scrie Daily Mail.

Parintii lui, aflati in camera vecina, au venit si au descoperit ca baietelul rupsese toti banii, aproximativ 3000 de lire sterline.

"Nu prea avem timp sa citim. Nu ne-a pasat daca rupe foile vechi ale cartilor, ba chiar am cumparat carti vechi ieftine de la piata ca sa le poata rupe in bucati mici", povesteste mama copilului.

Parintii baietelului vroiau sa dea un avans pentru cumpararea unui apartament si de aceea strangeau banii. Nazbatia are final fericit, pentru ca o banca a fost de acord sa ofere familiei suma pe care o aveau.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: copil, bani, China
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii