A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834454.7214.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NAUTIZ X1, cel mai rezistent smartphone din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2014, ora 11:04

NAUTIZ X1, cel mai rezistent smartphone din lume

Articol de Cristian Amariei

Pentru ca pentru utilizatori, in general, unele caracteristici sunt mai importante decat altele, s-a inventat Nautiz X1, un smartphone rezistent la conditii extreme - scrie playtech.ro.

Indiferent cat vor evolua camerele din telefoane, calitatea display-urilor si sistemele de operare, in permanenta va exista un grup de utilizatori care, din motive obiective, isi pot lua doar un anumit tip de telefon din cele existente pe piata. Este vorba de cei care lucreaza in conditii extreme zi de zi si care nu-si pot niciodata achizitiona un ,,smartphone de fite”. In teorie, si un telefon inteligent este prea mult pentru ei, dar daca se incadreaza in anumiti parametri de anduranta, poate fi achizitionat.

Nautiz X1 este infatisat ca fiind cel mai rezistent smartphone la ora actuala din segmentul business. Desi aceasta asociere de cuvinte ar putea fi un argument de achizitie suficient pentru anumiti oameni, din fericire aparatul de mai sus mai stie si altceva decat sa reziste la inghet. Realizat in conformitate cu standardul IP67 al armatei americane, Nautiz X1 poate fi scufundat in apa si nu are probleme cu praf sau nisip. O alta certificare, STD-810G, se traduce printr-o rezistenta semnificativa la umiditate, vibratii, socuri si temperaturi extreme, mici sau mari. Cu o greutate de sub 180 de grame, este si unul dintre cele mai usoare aparate din aceasta clasa.

Panoul de 4 inci folosit aici se vede perfect in soare si este protejat cu Gorilla Glass. Are un procesor dual-core de 1GHz, 1GB RAM si toate elemente de conectivitate obisnuite, Bluetooth, WiFi, busola si altele. In plus, un alt aspect profi se materializeaza prin modulul GPS profesional de tip u-blox GPS. Camera principala are 5 megapixeli, iar sistemul de operare preinstalat, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, e departe de a fi cel mai nou. In cazul in care linia voastra de activitate va obliga sa aveti un dispozitiv compatibil cu aceasta platforma, printr-un restart Nautiz X1 poate la fel de bine sa ruleze Microsoft Windows Embedded Handheld 6.5.

Desi Nautiz X1 poate fi achizitionat si nu mai este nici pe departe in stadiu de proiect, se pare ca pentru un pret real trebuie sa contactati producatorul prin email.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii