A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818214.4866.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NATO trage un semnal de alarma: Jihadistii de la ISIL vor sa declanseze atacuri cu arme biologice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2016, ora 16:04

NATO trage un semnal de alarma: Jihadistii de la ISIL vor sa declanseze atacuri cu arme biologice

Articol de Madalina Irimia
Organizatia terorista Statul Islamic (ISIL) incearca sa obtina substante care pot fi folosite pentru fabricarea de arme biologice, chimice si radiologice, au avertizat miercuri directorul adjunct pentru contraterorism al Comisiei Europene, Jorge Berto Silva, si adjunctul asistentului secretarului general al NATO, Jamie Shea.

Exista "temeri justificate" ca gruparea terorista si-a aratat interesul pentru obtinerea unor astfel de materiale, a spus Silva intr-un discurs rostit la Security and Counter Terror Expo de la Londra, relateaza Daily Express, citat de News.ro.

"Stim ca teroristii incearca sa obtina astfel de substante", a adaugat Shea.

El a avertizat si ca ISIL pare sa se divizeze in doua factiuni - una care apara asa-numitl Califat din Irak si Siria, iar cealalta care se concentreaza pe implantarea de celule teroriste care sa comita atacuri in Europa.

Mai mult, Shea a subliniat ca situatia se va inrautati, probabil, inainte de a incepe sa se imbunatateasca.

Anterior, autoritatile belgiene au declarat ca mai multi militanti ISIL ar fi fost trimisi in Europa dupa atacurile de la Bruxelles, de luna trecuta.

De altfel, dupa atentate, organizatia Statul Islamic a lansat un sondaj online privind "in ce culori ar trebui luminat Turnul Eiffel in continuare" - o referire la faptul ca celebrul monument parizian a fost lumina in culorile nationale ale tarilor in care au fost comise atentate de catre jihadisti. Marea Britanie conduce detasat in acest sondaj.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii