A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833566.0368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

NATO construieste un centru de comanda in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-01-2015, ora 09:31

NATO construieste un centru de comanda in Romania

Articol de Cristian Amariei
Alianta Nord-Atlantica va construi, anul acesta, centre multinationale de comanda in Romania, Bulgaria, Polonia si in tarile baltice, informeaza Ministerul Apararii lituanian.

Centrele multinationale de comanda si control din cele sase tari central si est-europene ar urma sa fie construite in 2015. "Am reusit sa atingem obiectivele stabilite de Comitetul militar NATO - crearea unor centre multinationale de comanda in Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Romania si Bulgaria", a declarat seful Statului Major lituanian, generalul Jonas Vytautas Zukas, la revenirea de la o reuniune NATO desfasurata la Bruxelles.

Centrele multinationale de comanda si control din cele sase tari central si est-europene ar urma sa fie construite anul acesta.

Jens Stoltenberg, a anuntat joi ca Alianta Nord-Atlantica intentioneaza sa suplimenteze prezenta militara in Europa de Est, in contextul crizei ucrainene. "Am suplimentat numarul militarilor care participa la exercitii terestre. Am pus la dispozitie mai multe avioane si mai multe nave, sporind prezenta militara NATO pe teritoriile aliatilor nostri est-europeni. Vom incuraja aceasta tendinta", a declarat Stoltenberg.

Tarile membre NATO au adoptat pe 5 septembrie 2014 un plan care prevede consolidarea apararii colective si crearea unei forte de reactie rapida si au adoptat masuri privinf garantarea securitatii aliatilor est-europeni. De asemenea, a pus patrulele aeriene deasupra tarilor baltice si si-a consolidat prezenta in marile Baltica si Mediterana.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii