ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2016, ora 13:04

NASA, acuzata ca ascunde o baza ultrasecreta la suprafata Pluto

Articol de Cristian Amariei
Secureteam10, o organizatie care cauta dovezi despre existenta vietii extraterestre, sustine ca NASA ascunde o baza ultrasecreta la suprafata Pluto, scrie Go4it.

Membrii echipei spun ca la suprafata planetei se vede o dara de fum cu lungime de 10 km. Secureteam10 a publicat pe YouTube un clip video cu numele „NASA se straduieste sa ascunda structuri artificiale pe trei planete diferite”.

Vanatorul de OZN-uri Tyler Glockner, care a fondat canalul de YouTube Secureteam10, sustine ca a analizat imaginile si a observat cladiri la suprafata planetei. El spune ca NASA are structuri similare pe planetele Mercur si Marte.

NASA a raspuns ca „dara de fum” este, de fapt, rezultatul unor nori de metan care reflecta lumina soarelui. Totusi, Glockner sustine ca imaginile NASA au fost modificate. „Acesta nu este un nor in niciun caz. Este o gramada de fum care vine de la suprafata. Nu pluteste la suprafata”, a spus el.

Secureteam10 este o echipa controversata, acuzata de alti pasionati de fenomenul OZN ca este mereu in cautarea senzationalului. Recent, ei au publicat pe canalul lor de YouTube un clip in care sustin ca apare un OZN in apropierea Statiei Spatiale Internationale.

Video aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii