A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756944.3381.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

N-a mai ramas nimic din fetita inocenta. Ruthie din "Al saptelea cer" a pozat sexy intr-o revista pentru barbati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
07-03-2014, ora 15:13

N-a mai ramas nimic din fetita inocenta. Ruthie din "Al saptelea cer" a pozat sexy intr-o revista pentru barbati

Articol de Madalina Irimia

Daca in serial nu era decat o fetita care ne amuza cu naivitatea si glumele ei de copil, acum avem nevoie de ceva timp sa ne obisnuim cu ultima aparitie a tinerei actrite Mackenzie Rosman.

Pentru a demonstra maturitatea care o caracterizeaza acum si pentru a scapa de eticheta de copil dragut si amuzant, cu care de altfel s-a lansat in lumea filmului, celebra Ruthie a renuntat la haine si a pozat in lenjerie initima intr-un pictorial pentru revista Maxim, scrie site-ul perfecte.ro.

La cei 24 de ani ai sai, fosta actrita din serialul "Al saptelea cer" a pozat in ipostaze sexy imbracata intr-o lenjerie intima din dantela de culoare roz pentru numarul din septembrie al revistei.

In alte fotografii, actrita a zambit strengareste peste umar si a aratat ca este la fel de sexy, chiar daca are o camasa legata in zona abdomenului si este incaltata intr-o pereche de tenisi.

Este pentru prima data cand fanii sai au vazut mai mult decat de obicei. Actrita a lasat inhibitiile la o parte si le-a aratat tuturor cat de mult s-a schimbat si cat a crescut. Corpul sau a suferit si el transformari de-a lungul timpului, iar Ruthie ne surprinde acum cu formele sale aproape perfecte.

Foto: ibtimes.com, diarraeg.wordpress.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii