ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2014, ora 10:57

Muncitor, ingropat de viu, sub un mal de pamant

Articol de Madalina Irimia

Un barbat in varsta de 35 de ani din judetul Vaslui a murit, joi, dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el, in timp ce lucra la aductiunea de apa din localitate, Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca declansand anchete in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, barbatul lucra intr-un sant adanc de doi metri, sapat cu ajutorul unui excavator, iar la un moment dat un mal de pamant s-a surpat peste el, acoperindu-l pana la gat.

Barbatul era angajat la o firma din Galati care executa lucrari la aductiunea de apa din localitatea vasluiana Poiana lui Alexa.

"Victima a fost scoasa dupa aproximativ 30 de minute, perioada in care a stat in pamant pana la gat. Probabil cantitatea mare de pamant a creat presiune pe corpul barbatului, iar acesta nu a mai reusit sa respire", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Petrica Iftene.

Dupa ce a fost scos de pompieri, barbatul a fost resuscitat mai mult de o ora de catre echipajul medical de pe ambulanta ajunsa la fata locului, insa fara niciun rezultat, in final fiind declarat decesul.

Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca Vaslui au declansat anchete in acest caz pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul de munca.

Barbatul era casatorit si avea patru copii.

Sotia barbatului, care a venit la fata locului, a lesinat, fiind preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Sursa: mediafax.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii