A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817014.9769.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul uimitor pentru care o femeie a inchiriat un munte intreg
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2014, ora 08:54

Motivul uimitor pentru care o femeie a inchiriat un munte intreg

Articol de Madalina Irimia
Sotia unui om de afaceri din China a inchiriat un munte intreg, fara sa o intereseze cati bani da. Motivul pentru care a facut acest lucru este uimitor.

Gan Lin, 33 de ani, este profesoara, iar in timpul ramas dupa scoala face planuri de investitii cu banii sotului ei. Dupa ce a observat cat de putine cunoaste fiica ei Yin Gan, eleva in clasa a patra la o scoala din Chongquing, a decis sa rezolve problema cat mai simplu, scrie apropotv.ro.
Gan a inchiriat de la municipalitatea locala un munte cu o ferma de 1,3 hectare. Desi plateste lunar o chirie de 5.000 de dolari, Gan este de parere ca investitia merita, mai ales ca este vorba de educatia copilului ei. Astfel, in fiecare zi micuta ei de 9 ani si prietenele acesteia invata despre natura de la Gan, asa cum numai o profesoara stie sa predea.

Gan considera ca nu doar fiica sa stie putine despre mediul inconjurator, ci si ceilalti copii din oras. Ea este de parere ca a avut o idee buna, mai ales ca lectia se preda direct in natura si nu intr-o clasa banala de scoala. Cei mici invata acum lectiile despre natura mult mai usor. Spera ca va atrage si ceilalti elevi pe munte, la lectiile libere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii