A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665122.5795.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul surprinzator pentru care 30% din oameni par mai urati decat sunt de fapt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2013, ora 06:08

Motivul surprinzator pentru care 30% din oameni par mai urati decat sunt de fapt

Articol de Madalina Irimia

„Dat fiind ca fetele oamenilor contin foarte multe informatii pe care alti oameni se bazeaza in interactiunile din societate, nivelul de oboseala pe care il proiecteaza o persoana poate afecta modul in care altii se comporta in raport cu ea”, explica Tina Sundelin.

Multi oameni constientizeaza ca viata moderna ne face sa dormim insuficient, iar statisticile colectate de cea mai importanta organizatie de profil din SUA, „The American Academy of Sleep Medicine”, arata ca aproximativ 30% dintre adulti au parte in mod constant de somn insuficient.

Un nou studiu publicat in editia din luna septembrie a jurnalului stiintific Sleep arata ca somnul insuficient afecteaza trasaturi faciale precum ochii, gura si pielea, iar aceste trasaturi indica altor persoane absenta somnului.

Rezultatele cercetarii arata ca fetele indivizilor care nu au dormit suficient sunt percepute de alte persoane ca avand pleoape lasate, ochi rosii, ochi umflati si cercuri negre sub ochi. Totodata, somnul insuficient era asociat pielii mai palide, mai multor riduri si, in zona gurii, colturilor lasate. De asemenea, oamenii par mai tristi atunci cand dorm insuficient, iar tristetea este asociata si aspectului obosit.

Integral pe descopera.ro

Foto: happy.fm

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii