ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2016, ora 11:31

Motivul pentru care un jurnalist din SUA a mancat, la propriu, articolul scris despre Trump

Articol de Cristian Amariei
Un reporter de la Washington Post a fost nevoit sa manance un articol pe care l-a scris in urma cu cateva luni. El a publicat un text in care sustinea ca Donald Trump nu va ajunge candidatul republican la presedintia americana, facand si un pariu. Dana Milbank a promis ca daca acest lucru se va intampla, isi va manca articolul pe care l-a semnat. Zis si facut! Dovada o constituie filmuletul postat pe o retea de socializare.

Campania electorala din Statele Unite s-a transformat intr-o provocare culinara pentru jurnalistul Dana Milbank. Faptul ca Donald Trump a ajuns sa fie candidatul republican in lupta pentru investitura americana l-a pus pe jurnalist in postura de a-si respecta o promisiune facuta cu cateva luni in urma. Astfel, el a trebuit sa manance articolul in care scria ca Trump nu va ajunge in aceasta postura.

Textul sau a fost tocat si folosit ca garnitura pentru opt feluri de mancare pe care Dana le-a degustat alaturi de un vin sauvignon blanc special, marca Trump.

„Din experienta, as spune ca acest vin e mai bun decat benzina, dar nu e la fel de bun ca un vin adevarat”, a comentat Milbank in timpul festinului.

Experienta nu a fost neplacuta in intregime, dar mult mai putin neplacuta decat va fi pentru noi toti in lunile care vor urma”, a continuat jurnalistul care este in continuare de parere ca Donald Trump nu merita si nu ar trebui sa castige alegerile din SUA.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii