A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662262.2577.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care un chinez purta 70 de articole de inbracaminte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2012, ora 04:51

Motivul pentru care un chinez purta 70 de articole de inbracaminte

Articol de Madalina Irimia

Angajatii Aeroportului International Baiyun, din localitatea chineza Guangzhou, au avut o mare surpriza zilele acestea, cand la imbarcare s-a prezentat un pasager care arata ca un "luptator de sumo".

Deoarece detectoarele de metal au semnalat ca ceva nu este in regula cu pasagerul, acesta a trebuit sa faca fata unui control corporal.

Nu mica a fost surpriza vamesilor cand pasagerul, al carui nume nu a fost dezvaluit, a inceput sa se dezbrace: acesta avea pe el nu mai putin de 70 de articole de imbracaminte, iar alarma fusese declansata de numeroasele baterii, stickuri USB si diverse incarcatoare aflate in multele buzunare ale pasagerului.

In urma declaratiilor, vamesii au aflat si motivul pentru care pasagerul era imbracat atat de excentric: bagajele calatorului, care dorea sa ajunga la Nairobi, depaseau greutatea maxima permisa iar acesta, nedorind sa plateasca taxele suplimentare de bagaj si-a pus pe el 70 de articole de imbracaminte.

Sursa: apropo.ro

Foto: lhrtimes.com

     
Tag-uri: aeroport, bagaj, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii