A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663962.6547.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care pretul acestei rochii a ajuns la 185.000 de euro. Cum apare tanara in prima poza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2013, ora 12:01

Motivul pentru care pretul acestei rochii a ajuns la 185.000 de euro. Cum apare tanara in prima poza

Articol de Madalina Irimia

O tanara a carei intentie a fost aceea de a-si vinde o rochie pe site-ul de licitatii Ebay a devenit fara sa vrea o “vedeta” a internetului, din cauza fotografiei care insotea anuntul.

Se pare ca femeia a pozat rochia pe care dorea sa o vanda, fara sa realizeze ca in cadru s-a inclus si pe ea. Tanara blonda a agatat rochia de usa dulapului pentru a o fotografia cu telefonul mobil.

Insa in imagine a fost capturata si reflexia ei din oglinda dulapului, fiind foarte clar ca nu purta nimic altceva decat un sutien negru.

Potrivit site-ului Gawker, nu se poate afla daca imaginea a fost photoshopata sau a fost vorba doar de o greseala, insa cert este ca vanzatoarea, care este din Oxfordshire, Marea Britanie, a schimbat fotografia in cauza si a postat alta similara, dar in care purta haine.

Se pare ca ea a luat in gluma incidentul pe care l-a pus apoi in discutie pe Twitter. Daca la mijloc a fost vorba despre publicitate, miscarea ei a fost in mod cert una de succes, pentru ca mii de oameni au distrubuit link-ul cu anuntul. Asa se face ca pentru rochita galbena pe care ea a scos-o la vanzare cu 15,99 lire sterline, s-a licitat pana la suma de 153.000 de lire sterline (185.000 de euro).

Vezi poza pe gawker.com

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: rochie, pret, internet
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii