A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728573337.7953.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care americanii isi cumpara masini albe. Ce companie i-a influentat decisiv
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-09-2012, ora 14:09

Motivul pentru care americanii isi cumpara masini albe. Ce companie i-a influentat decisiv

Articol de Cristian Amariei

Un studiu recent arata ca negrul nu mai este cea mai populara alegere printre americani cand vine vorba de culoarea masinii.

In 2011, 20% dintre masinile noi cumparate in SUA au fost albe, o culoare considerata pentru mult timp complicat de intretinut.

Unii oameni din industria auto considera ca recenta schimbare de preferinta e rezultatul direct al influentei Apple, care promoveaza iPod-uri, iPad-uri si computere de culoare alba.

"Inainte de Apple, albul era asociat cu frigidere sau faianta din baie. Apple a facut albul valoros", a explicat Sandy McGill, designer important de la BMW.

Apple nu are insa influenta si in Europa, acolo unde negrul si gri-ul raman cele mai populare culori cand vine vorba de masini, in timp ce in Asia e predominant albul metalizat. Dar potrivit lui McGill, si americanii isi vor schimba in curand culorile preferate de la masini. Acesta anunta ca albastrul, portocaliul si maro-ul vor fi alegerea numarul 1 in materie de culoare in intreaga lume, dar mai ales pe segmentul premium.

Sursa: incont.ro

Foto: commons.wikimedia.org

     
Tag-uri: studiu, masina, culoare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii