A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618749.3794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care aceasta adolescenta nu va mai intra NICIODATA pe FACEBOOK
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2014, ora 16:04

Motivul pentru care aceasta adolescenta nu va mai intra NICIODATA pe FACEBOOK

Articol de Madalina Irimia

O tanara din SUA isi da in judecata doua dintre colegele de clasa, acuzandu-le ca au "hartuit-o" pe Facebook, scrie Daily Mail.

Alex Boston (15 ani) si parintii ei au decis sa mearga la tribunal, dupa ce doua dintre colegele fetei i-au creat acesteia un profil fals, cu fotografii modificate.

In imaginea de profil, fata lui Alex a fost modificata, pentru ca obrajii acesteia sa para mult mai umflati. In plus, colegele de clasa au postat un filmulet rasist, care a facut ca Alex sa fie urata de colegii de clasa afro-americani, dar si mai multe comentarii din care reiesea ca tanara ar fuma marijuana si ar face sex.

"Toate lucrurile acestea sunt neadevarate, iar colegele lui Alex stiu acest lucru", a declarat avocata familiei Boston. Tanara si parintii ei au decis sa apeleze la justitie dupa ce scoala din Georgia unde invata Alex a declarat ca nu poate face nimic, deoarece abuzul s-a petrecut in afara scolii.

In plus, familia Boston a trimis mai multe cereri catre Facebook, pentru ca profilul sa fie sters, insa compania fondata de Mark Zuckerberg a sters pagina abia saptamana trecuta, la un an de la prima solicitare.

Parintii lui Alex sustin ca, din cauza paginii, fiica lor a ajuns sa fie "urata, dispretuita si ridiculizata" de prieteni si de colegii de clasa. Familia Boston a decis sa-i dea in judecata si pe parintii celor doua colege care au creat contul, pentru ca acestia au platit accesul tinerelor la internet si nu le-ar fi supravegheat.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: pagina, fals, Facebook
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii