A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663965.114.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care Steaua lui Muhammad Ali de pe Walk of Fame este unica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2016, ora 14:08

Motivul pentru care Steaua lui Muhammad Ali de pe Walk of Fame este unica

Articol de Madalina Irimia
La fel ca foarte multe dintre vedetele lumii, Muhammad Ali a primit, in 2002, o Stea a Celebritatii pe faimosul bulevard Walk of Fame, de la Hollywood. Dar ea nu era la fel ca toate celelalte.

Ca o unica exceptie, Steaua Celebritatii pe care a primit-o boxerul a fost amplasata pe un perete, in loc sa fie turnata pe aleea din fata complexului Kodak Theater.

Motivul? Fostul campion mondial, in varsta de 59 de ani la acea data, a declarat atunci ca nu isi doreste ca numele lui sa fie „calcat in picioare de oameni care nu au vreo forma de respect” pentru el.

„Port numele preiubitului nostru Profet Mohammad (pacea fie cu El) si nu pot permite oamenilor sa paseasca peste numele Sau”, a declarat Muhammad Ali. Boxerul a devenit, astfel, singura celebritate a carei Stea nu este pe aleea propriu-zisa, ci atarna pe un perete lateral.

Campionul a primit Steaua Celebritatii dupa ce comitetul de specialitate care se ocupa de evaluarea modului in care este acordata aceasta forma de recunoastere a stabilit ca boxul poate fi considerat o forma de „performanta artistica live”, cu o contributie la industria mondiala de entertainment.

Pe Hollywood Walk of Fame se gasesc mai mult de 2.500 de Stele incorporate in trotuarele a 15 strazi din zona Hollywoof Boulevard si a trei strazi de pe Vine Street, in statul California.

Legendarul pugilist Muhammad Ali a incetat din viata in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 74 de ani dupa ce joi, 2 iunie, fusese internat intr-un spital din Phoenix cu probleme respiratorii, anunta CNN. Timp de mai bine de 30 de ani Ali s-a luptat cu boala Parkinson, motiv pentru care aparitiile sale publice au fost destul de rare.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  08.06.2017 14:11

wh0cd5554245 viagra generic

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii