ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2015, ora 11:11

Motivul pentru care Derek din „Anatomia lui Grey” a fost „ucis” de creatorii serialului. „Oricat ar fi fost de greu solutia era sa moara”

Articol de Cristian Amariei
Shonda Rhimes, creatoarea serialului "Grey's Anatomy" / "Anatomia lui Grey", a explicat recent de ce a decis ca personajul Derek Shepherd, interpretat de actorul american Patrick Dempsey, sa moara.

"Nu puteam suporta ideea ca el s-ar transforma intr-un personaj rau si si-ar parasi sotia si copiii. Am simtit ca moartea lui era singura modalitate pentru ca magia dintre Meredith si Derek sa ramana reala pentru totdeauna", a precizat ea.

Moartea persoanjului Derek Shepherd, interpretat de actorul american Patrick Dempsey in serialul „Grey's Anatomy”/„Anatomia lui Grey”, a surprins si nemultumit multi dintre fanii productiei. Acum, dupa aproape patru luni, creatoarea serialului, Shonda Rhimes, a explicat de ce a luat o astfel de decizie.

Intr-un interviu acordat recent, aceasta a precizat ca Dempsey o anuntase ca doreste sa renunte la rolul interpretat. Drept urmare, si scenariul pentru urmatoarele episoade trebuia modificat, relateaza buzzfeed.com.

Fie Derek ar fi trebuit sa plece si sa o paraseasca pe Meredith (. ..), dar ce ar fi insemnat asta? Ar fi sugerat ca dragostea lor nu fusese reala si ca tot ceea ce spusesem in ultimii 11 ani a fost o minciuna, ca McDreamy nu era, de fapt, McDreamy”, a explicat Shonda Rhimes. „Pentru mine, asta ar fi fost de nesuportat. Iubirea dintre Meredith si Derek trebuia sa ramana la fel, asa ca, oricat de greu ar fi fost pentru mine, in calitate de creatoare a scenariului, pentru ca niciodata nu am crezut ca se va intampla asta, singura solutie pentru a pastra ceea ce insemna ceva pentru mine a fost ca Derek sa moara, pentru ca dragostea sa ramana reala”, a completat ea.

Asadar, Shonda Rhimes a precizat ca personajul Derek a trebuit sa moara in numele iubirii.

„Nu puteam suporta ideea ca el s-ar transforma intr-un personaj rau si si-ar parasi sotia si copiii. Am simtit ca moartea lui era singura modalitate pentru ca magia dintre Meredith si Derek sa ramana reala pentru totdeauna”, a spus ea in cele din urma.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii