A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661666.5743.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care Coca-Cola mexicana "are un gust mai bun": de ce nu poate fi facuta in SUA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2013, ora 12:08

Motivul pentru care Coca-Cola mexicana "are un gust mai bun": de ce nu poate fi facuta in SUA

Articol de Madalina Irimia

O versiune a bauturii racoritoare Coca-Cola indulcita cu zahar din trestie si nu cu sirop de porumb, bogat in fructoza, a devenit un adevarat succes printre new-yorkezi.

Producatorii celebrei bauturi folosesc in Statele Unite un indulcitor mai ieftin din cauzalegilor care impun restrictii la import si care fac aici zaharul mult mai scump, relateaza Daily Mail.

In aceste conditii new-yorkezii au devenit fanii Coca-Colei imbuteliata in Mexic, unde este indulcita cu zahar din trestie, lucru care ii ofera bauturii un gust si o aroma superioare celei americane.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: boio.ro

     
Tag-uri: Coca Cola, Mexic, zahar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii