A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672797.1598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul pentru care Burger King ARUNCA milioane de burgeri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 14:48

Motivul pentru care Burger King ARUNCA milioane de burgeri

Articol de Cristian Amariei

Burger King a anuntat ca renunta la furnizorul irlandez de carne Silvercrest, dupa ce s-a descoperit ca, in carnea de vita provenita de la acesta, exista si „urme de ADN cabalin”, scrie Daily Mail.

Managerii le-au ordonat tuturor angajatilor sa puna toata carnea provenita de la Silvercrest in cutii marcate cu „X” si cu mesajul „Nu folositi” si sa dezinfecteze toate tigaile si chiuvetele folosite la prepararea burgerilor.

Decizia Burger King este surprinzatoare daca tinem cont ca, in urma cu cateva zile, cand a izbucnit scandalul, conducerea lantului fast-food a anuntat ca nu va retrage niciun produs. Acum, managerii au precizat ca, pana la gasirea unui nou furnizor, ar putea exista un deficit de burgeri de vita. Unii manageri au luat aceasta decizie in ciuda declaratiei vice-presedintelui Burger King, Tracy Gehlan, care i-a sfatuit sa nu renunte la produsele Silvercrest pana la aprovizionarea de la un nou furnizor.

Daily Mail scrie ca au fost eliminate si produsele din vita vandute de Burger King in mai multe supermarketuri, dupa ce intr-unul dintre burgeri s-a gasit 30% carne de cal. Intre timp, fabrica Silvercrest din County Monaghan (Irlanda) si-a intrerupt activitatea, pentru investigatii.

Sursa: gandul.info

Foto:guardian.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii