A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664662.2428.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motivul INCREDIBIL pentru care un barbat si-a inscenat rapirea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-03-2013, ora 14:44

Motivul INCREDIBIL pentru care un barbat si-a inscenat rapirea

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din New York, SUA, a fost arestat si acuzat ca si-a inscenat propria rapire, declarand ca cineva l-a tinut captiv doua saptamani.

Un barbat din New York a fost arestat si acuzat ca si-a inscenat propria rapire pentru a evita sa raspunda in fata iubitei lui, careia trebuia sa ii dea explicatii cu privire la faptul ca lipsise doua saptamani.

Rahmell Pettway, in varsta de 36 de ani, a fost descoperit de trecatori, saptamana trecuta, intre doua masini parcate pe o strada din Brooklyn, potrivit New York Post.

El avea mainile si picioarele legate, iar gura ii era acoperita cu banda adeziva. Ulterior Pettway s-a plans din cauza unor dureri in zona coastelor si a declarat politiei ca fusese rapit de doi barbati si transportat cu o duba albastra, pe 19 februarie. Acestia l-ar fi tinut captiv doua saptamani si l-au plimbat cu masina din loc in loc.

Cand politistii au devenit suspiciosi cu privire la rapirea barbatului, acesta a recunoscut ca inventase povesea pentru ca i-a fost teama de cum ar reactiona iubita lui, careia trebuia sa ii explice de ce fusese plecat doua saptamani.

El a fost arestat si acuzat pentru depunerea unei plangeri false.

Sursa: apropo.ro

Foto: novinite.com

     
Tag-uri: barbat, rapire, inscenare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii