A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661908.8123.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Monica Tatoiu n-o iarta pe Elena Udrea! Cati bani ii datoreaza blonda de la Cotroceni: „A tot zis ca plateste si nimic”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-10-2015, ora 11:33

Monica Tatoiu n-o iarta pe Elena Udrea! Cati bani ii datoreaza blonda de la Cotroceni: „A tot zis ca plateste si nimic”

Articol de Madalina Irimia
Monica Tatoiu nu o iarta pe Elena Udrea. Dupa ce blonda de la Cotroceni a pierdut un proces cu femeia de afaceri, judecatorii au stabilit plata unor cheltuieli de judecata, pe care politicianul nu le-a platit nici pana in ziua de astazi.

Elena Udrea ar putea fi executata silit, pentru ca nu i-a platit cheltuielile de judecata Monicai Tatoiu, intr-un proces pe care l-a pierdut. Blonda de la Cotroceni promite de mult sa plateasca, dar nu a reusit sa se tina de cuvant nici la un an de la sentinta judecatoreasca.

Invitata intr-o emisiune de la Antena Stars, Monica Tatoiu a povestit cum stau, de fapt, lucrurile.
"Am spus, intr-o emisiune, ca este (n.r Elena Udrea) un pericol pentru societate. Atunci tocmai se daduse o lege si nu trebuia sa platesti taxa de timbru. Atunci ea a dat in judecata la grau, mai multi oameni, printre care ma aflam si eu. A spus ca i-am stricat imaginea de persoana care candida la presedintia Romaniei.
Am castigat, ne-am si intalnit sa discutam amiabil si a spus ca plateste. Doar cheltuielile de judecata le avea de platit. De ce sa platesc eu avocatul pentru ea?
Apoi a intrat la puscarie. Cand am vazut-o incatusata, nu mi s-a parut drept. Trebuia sa ii banii, nu sa o inchida, am si spus asta. Apoi, prin februarie, mi-a trimis vorba din inchisoare ca o sa imi plateasca.
A fost la mare. Hotelul costa. Are masina cu sofer, care costa. O sa o coste nu 30.000 de lei, ci 60.000, pentru ca toate demersurile au costat bani. E un debitor de rea credinta, care nu isi plateste datoriile pe care le-a stabilit instanta. si ANAF nu se sesizeaza. Eu vreau banii.
Ea are venit la Parlament vreo 7000 de lei si chirie plateste vreo 2.000 de euro. Ai gresit. trebuie sa platesti!", a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.
Pentru ca are toate conturile blocate, Elena Udrea ar putea fi executata silit. in cazul in care s-ar ajunge aici, masina este primul bun care i s-ar scoate la vanzare pentru recuperarea banilor.
Sursa: libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii