ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2016, ora 09:32

Momentul in care 1.400 de oameni au fost concediati in acelasi timp. Cum au reactionat cand li s-a dat vestea

Articol de Cristian Amariei
Muncitorii dintr-o fabrica din Indianapolis specializata in fabricarea de aparate de aer conditionat au crezut ca au in fata o zi obisnuita de munca. Au primit in schimb vestea ca vor ramane fara locuri de munca.
Conducerea fabricii Carrier i-a anuntat, printr-un discurs, ca isi muta toate operatiunile in Monterrey, Mexic, deoarece costurile sunt mai mici. Dezamagiti, oamenii au ramas in picioare, nemiscati, insa unii dintre ei au parasit sala revoltati.

Compania Carrier este detinuta de United Technologies Company, care a avut un profit de 7,6 miliarde in 2015, potrivit Fast Company.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  13.02.2016 09:58

In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com. Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a va integra intr-un proiect absolut minunat.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii