A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664053.4158.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Momentul EMOTIONANT in care o fetita cu deficiente de auz adoptata din China aude pentru prima oara vocea noii ei mame (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2013, ora 15:05

Momentul EMOTIONANT in care o fetita cu deficiente de auz adoptata din China aude pentru prima oara vocea noii ei mame (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

O fetita de cinci ani din China, cu deficiente de auz, parasita de parintii biologici si adoptata de un cuplu american, poate auzi acum multumita unui implant cohlear, reactia fetitei la primele lucruri auzite din viata ei oferind un moment de neuitat familiei adoptive.

O familie din Tulsa, Statele Unite, sarbatoreste faptul ca Jayde, micuta de origine chineza pe care a adoptat-o din China, a putut auzi pentru prima oara, moment despre care au spus ca "le-a luat respiratia", informeaza Daily Mail.

De cand implantul cohlear i-a fost pornit marti, Jayde Scholl, este acum in stare sa auda, razand si strigand de bucurie la auzul vocii mamei ei adoptive, Jaque.

Vestea cea buna a marcat sfarsitul procesului de doi ani necesar pentru adoptia fetitei. Aceasta isi petrecuse primii patru ani de viata intr-un orfelinat chinezesc dupa ce fusese abandonata intr-o piata la varsta de opt luni.

Integral pe mediafax.ro

     
Tag-uri: fetita, auz, adoptie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii