ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-10-2015, ora 09:27

Momentul 0 al relatiei cu Enache! Iuliana Marciuc a pus, in sfarsit, punctul pe i

Articol de Madalina Irimia
A fost casatorita, a divortat, a acceptat postura de amanta, iar de cativa ani are statutul de logodnica. Este viata Iulianei Marciuc care, dupa multi ani, poate repera momentul din care s-a simtit cu adevarat femeia lui Adrian Enache.

De cand s-a amorezat de artist, viata prezentatoarei TV a devenit cu adevarat palpitanta. “Se intampla in viata multora sa apara o mare iubire atunci cand se asteapta mai putin sau cand sunt pe alt drum”, recunoaste ea.

Ca sa nu cada in depresie, mai ales ca relatia ei cu Enache era tocata marunt, Iuliana a mers, o perioada, la consiliere psihologica. intr-un final, Enache a renuntat la viata dubla.

A convins-o cu o casa

Nu pot sa definesc exact momentul cand a ales, pentru ca noi permanent am fost impreuna. Sigur ca ne-a fost mult mai usor dupa ce eu am decis sa divortez si sa fac in acest fel curatenie in viata mea. Momentul cand a facut o casa pentru noi (n.r. - ea si David, fiul lor) si ne-am mutat impreuna a fost acela cand am realizat ca incepe un nou inceput”, a povestit prezentatoarea emisiunii “Destine ca-n filme’’.

Sursa: libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii