A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831350.9608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Moment CIUDAT la investirea lui Klaus Iohannis. Doarme sau nu Ion Iliescu?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-12-2014, ora 15:13

Moment CIUDAT la investirea lui Klaus Iohannis. Doarme sau nu Ion Iliescu?

Articol de Cristian Amariei
Klaus Iohannis a depus, duminica, juramantul consitutional si a fost investit în functia de presedinte al Romaniei de catre Parlament. Prezent la ceremonia solemna, Ion Iliescu a fost protagonistul unui moment ciudat, la un moment dat dand impresia ca a atipit.

Ion Iliescu s-a numarat printre personalitatile prezente la ceremonia solemna de investire in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. Dupa depunerea juramantului constitutional, Klaus Iohannis a tinut un discurs de aproximativ 30 de minute, in timpul caruia Ion Iliescu a parut ca a atipit.

In timp ce vecinii sai din loja oficiala erau atenti la Klaus Iohannis, privirea fostului presedinte Ion Iliescu era orientata drept in fata, iar ochii pareau inchisi. In momentul in care Emil Constantinescu s-a miscat in scaunul ce ii fusese rezervat, Ion Iliescu a parut ca se trezeste si ca acorda atentie spuselor lui Iohannis.

Video pe rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii