A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661758.7334.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Modul inedit in care un cuplu american a serbat 63 de ani de casnicie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-08-2016, ora 13:08

Modul inedit in care un cuplu american a serbat 63 de ani de casnicie

Articol de Madalina Irimia
Joe si Wanda Nelson s-au casatorit in anul 1952.
Urmatoarele fotografii redau cel mai bine cum se simte dragostea dupa 63 de ani de casatorie: ca in prima zi. Mai exact, in 1950 a inceput totul: Joe se afla la volanul masinii sale cand, la un moment dat, a zarit-o pe Wanda mergand pe strada. Fara sa ezite, acesta a tras pe dreapta si a intrebat-o daca doreste sa iasa cu el in oras, iar restul e istorie, noteaza BoredPanda.com.

Fotografiile fac parte dintr-un proiect mai amplu denumit "Cu dragoste, The Nelsons", pe care fotografa Shalyn l-a demarat din dorinta de a celebra iubirea trainica. Aceasta si-a rugat bunicii sa isi adreseze doua scrisori ca simbol pentru cei 63 de ani petrecuti impreuna.

"Draga mea Wanda', scrie Joe. A trecut mult timp de cand nu ti-am mai scris o scrisoare. Anii au trecut atat de repede....intr-o dimineata te trezesti si realizezi ca ai imbatranit. Oricum ar fi, nu as da anii petrecuti cu tine pentru tot aurul din Alaska. Am crescut trei copii minunati si am petrecut cele mai frumoase momente cu ei. Mi-ar placea sa pot aduce acele zile inapoi. inchei aceasta scrisoare prin a-ti spune ca te iubesc ca in prima zi".

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Andrei,  26.06.2018 12:23

E frumos să iubești pe cineva atât de mult încât să vrei să mai serbezi 63 de ani de căsnicie. Acum, ca să se iubească atât de mult și la vârsta asta, e clar că domnul a știut cum să integreze suplimente potență în dieta sa. La mai mulți ani de căsnicie, și domnilor, luați aminte!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii