A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835046.4066.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Modificare majora la sustinerea EXAMENULUI pentru PERMISUL AUTO. A intrat deja in vigoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-06-2013, ora 10:06

Modificare majora la sustinerea EXAMENULUI pentru PERMISUL AUTO. A intrat deja in vigoare

Articol de Cristian Amariei

Candidatii la obtinerea permisului de conducere vor sustine proba teoretica in aceeasi zi in care sunt inregistrati in aplicatia informatica de examinare, adica in ziua in care se inscriu, se arata intr-un ordin publicat recent in Monitorul Oficial.

Modificarile sunt cuprinse in Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 82/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 340, din 11 iunie 2013, scrie avocatnet.ro.

In plus, conform noilor reglementari, inregistrarile in aplicatia informatica de examinare se pot realiza inclusiv de catre scolile de conducatori auto, nu doar de catre candidati. Actul normativ publicat marti nu include, insa, toate modificarile propuse de MAI in luna martie. Astfel, o schimbare majora se referea la modalitatea de sustinere a examenului pentru obtinerea permisului de conducere. Concret, institutia propunea atunci ca proba de traseu sa poata fi sustinuta de cate ori va fi nevoie pe parcursul unui an fara a mai repeta, in prealabil, proba teoretica.

Integral pe realitatea.net

Foto:gandul.info

     
Tag-uri: examen, permis, modificari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii