ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-05-2014, ora 14:13

Mobila inteligenta care raspunde la gesturi

Articol de Cristian Amariei

CityHome este cel mai recent proiect al celor de la MIT si are ca scop realizarea de mobila inteligenta cu o forma dinamica.

Pentru ca tehnologia exista si putem interactiuna prin gesturi cu diverse jocuri sau aplicatii, fara butoane sau manete, nu avem de ce sa nu facem acelasi lucru cand vine vorba de mobila din casa. Cel putin aceasta este parerea celor de la MIT, iar daca ne uitam la clipul de mai jos conceptul MIT CityHome pare incredibil de atragator pentru spatiile restranse in care ne desfasuram activitatea. In definitiv, multi ne-am dori o garsoniera cu o camera multifunctionala si polivalenta, decat un apartament cu doua camere incredibil de mic.

Totul pleaca de la un corp de mobila ce ascunde alte corpuri pe care le puteti atrage sau indeparta de parca ati fi Moise. In mod evident, intreaga structura MIT CityHome este bombardata cu senzori meniti sa raspunda rapid la fiecare comanda si, in acelasi timp, capabili sa nu declanseze accidental vreo operatiune. In definitiv, nu v-ati dori sa aveti sase oameni la masa si subit sa apara un pat in mijlocul camerei. Vezi video pe playtech.ro.

Foto: engadget.com

     
Tag-uri: CityHome, mobila, gesturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii