A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674891.2432.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Misterul trenului-fantoma nazist se adanceste. Ce au descoperit doi barbati care au urmat indicatiile unei harti vechi de noua decenii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-09-2015, ora 13:06

Misterul trenului-fantoma nazist se adanceste. Ce au descoperit doi barbati care au urmat indicatiile unei harti vechi de noua decenii

Articol de Cristian Amariei
Un ziar polonez scrie ca doi barbati au descoperit un tunel lung de doi kilometri in apropierea locului in care se presupune ca ar fi ascuns, in subteran, un tren nazist incarcat cu obiecte de valoare.

Gazeta Wroclawska scrie ca doi barbati au descoperit tunelul misterios cu ajutorul unei harti vechi de 90 de ani si a unui radar.

Tunelul se afla langa localitatea Walim, situata la 20 km de Walbrzych, unde se presupune ca s-ar afla trenul nazist „cu aur” si alte comori.

„Din cunostintele noastre, tunelul a fost descoperit de aceeasi barbati care sustin ca au reperat trenul cu aur”, scrie ziarul. Acestia au folosit o harta veche si au gasit tunelul in apropierea garei din Walim.

Comerciantii polonezi au inceput sa profite de pe urma povestii trenului-fantoma nazist si vand batoane de ciocolate „recuperate din trenul blindat”.

Negustorii mai comercializeaza si tricouri, cani, farfurii cu simbolul unui tren aurit cu aburi, asemanator celui care apare in filmele cu „Indiana Jones”, care iese dintr-un tunel.

Isteria a fost declansata de germanul Andreas Richter si polonezul Piotr Koper, care sustin ca au fotografiat, cu ajutorul unui radar, trenul cu comori, aflat intr-un tunel.

Trenul s-ar fi indreptat in 1945 spre Germania nazista, avand la bord numeroase comori, dar a fost ascuns in subteran, in momentul apropierii armatei sovietice.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii