A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618877.0734.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Misterul scrisorii care a emotionat o lume intreaga a fost dezlegat. "O vreme am renuntat sa mai sper"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2013, ora 12:57

Misterul scrisorii care a emotionat o lume intreaga a fost dezlegat. "O vreme am renuntat sa mai sper"

Articol de Madalina Irimia

In decembrie anul trecut, scrisoarea impresionanta prin care un chinez cerea ajutorul Organizatiei Mondiale a Drepturilor Omului facea inconjurul lumii. Documentul anonim, gasit intamplator de o americanca intr-o cutie cu decoratiuni de Halloween importate din Shenyang, descria ororile si umilinta la care muncitorii din tabara de reeducare Masanjia Labor Camp sunt supusi zilnic.

Scrisoarea a starnit atunci numeroase controverse si critici din partea organizatiilor internationale care lupta pentru drepturilor omului, iar o ancheta a fost deschisa.

Acum, misterul a fost dezlegat de jurnalistii de la NY Times, in timpul unui interviu realizat pe marginea problemei lagarelor de reeducare din China.

Un barbat in varsta de 47, fost detinut al Masanjia Labor Camp, a marturisit ca el este cel care in urma cu peste jumatate de an adresa un strigat disperat de ajutor. Zhang a povestit ca a reusit sa trimita in secret 20 de astfel de scrisori, sperand ca una dintre ele va ajunge in mainile unei persoane suficient de responsabile incat sa traga un semnal de alarma.

Integral pe gandul.info

     
Tag-uri: scrisoare, chinez, lagar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii